Onze spullen zijn er dus we kunnen fietsen!
Door: Jeroen
Blijf op de hoogte en volg jeroen gea lasse annelie
12 Februari 2012 | Verenigde Staten, Roseville
Het werd dus een weekendje dozen uitpakken. Het voelt goed om weer op onze eigen bank te zitten. Al valt wel op dat onze eigenspullen veel kleiner zijn dan de huurspullen het huis lijkt nu (nog) ruimer.
Lasse en Annelie bekijken al het speelgoed alsof het weer nieuw is. Bij iedere doos die opengaat zijn ze verrast. Zo zat Lasse vanochtend vroeg al in een Donald Duck pocketboek te lezen en rolschaatste Annelie voorzichtig door de gang.
Vooral de fietsen zijn al volop gebruikt, nadat Gea nog even nieuw helmpjes had gekocht voor Lasse en Annelie (dat is hier verplicht) zijn we zaterdagmiddag meteen maar een rondje gaan fietsen. Dan blijkt het toch best heuvelachtig te zijn, maar Lasse kwam de bergen prima op.
Zondag heb ik mijn Rabo Giant racefiets maar eens gebruikt. Ik heb hem cadeau gekregen van mijn collega's van Rabobank Amerstreek. Geweldig gefietst hier in de heuvelachtige omgeving. 22 Miles, dat is een goed begin. Met mijn Rabo fiets, Rabo sokken, Rabo broek en Rabo shirt en niet te vergeten Rabo handschoenen. Zag er erg profi uit en ik kreeg veel voorrang op de kruispunten!
Afgelopen week ben ik op bezoek geweest in de omgeving van Monterrey en Pebble beach. Een geweldig bezoek, in een schitterende omgeving. Ik heb weer kennisgemaakt met een aantal zeer enthousiaste collega's en heb ook weer wat ideeen opgedaan voor onze kantoren. Ze noemen deze regio ook wel de Salad bowl van Californie. Sla, tomaten en paprika's staan er op uitgestrekte velden en er wordt drie maal per jaar geoogst. Ik heb er een aantal collega's ontmoet die 6 jaar geleden op bezoek waren bij Rabobank Tilburg. Leuk om hen weer te zien en wat herinneringen op te halen.
Gelukkig was er aan het eind van de middag nog wat tijd om een stukje 17 miles drive te doen. Een van de mooiste wegen van de wereld. Helaas was de Pebble beach golf club gesloten omdat er een PGA toernooi plaats vond. But I'll be back !
Zondag nog even geskyped met Enrico die samen met Falco de 75km molentocht had geschaatst. Eigenlijk was de afspraak dat we dat met z'n drietjes zouden doen. Dat ging even niet, maar ik ben wel trots op de mannen.
13 Februari 2012 - 07:04
Mieke:
Neef! Ik mis de Rabo Bidon... Die zal je daar vast nodig hebben! Ik kan je er wel 1 van ABN Amro toesturen..;)!
Verder klinkt het top; lekker weer jullie eigen spullen en wat schijnt de zon heerlijk! Ik ben net in Mayrhofen geweest met collega's; het was -24C (niet aan te raden..)! Gek idee dat het bij jullie rond de +24C is.. Have fun & groetjes!! -
13 Februari 2012 - 09:00
Jeroen:
Raoul en ik willen aankomende weekend even een stukje komen fietsen. Gewoon zaterdagochtend aankomen en zondagavond weer naar huis.
Leuk om jullie verhalen te lezen! Mooi avontuur.
Groetjes uit het dooiende Nederland. -
13 Februari 2012 - 18:55
Willeke:
zo te zien heeft de vrachtwagen hier meer ruimte dan in de straat van jullie vakantie adres. en verder is het niet persè noodzakelijk om die hoge temperatuur erbij te vermelden! -
13 Februari 2012 - 21:35
Colinda Van Nijnatte:
Hallo Gea,
kwam je tegen op fb bij Lieke van Gils. Zodoende dus ook deze site gevonden. Fijn dat jullie het zo goed naar je zin hebben. Groeten Colinda. -
16 Februari 2012 - 19:48
Thea:
Eh, Rabo helmpje? Kinderen wel beschermd maar jij niet? ;-) spreek jullie gauw.