Verhuizen (deel 2) - Reisverslag uit Roseville, Verenigde Staten van jeroen gea lasse annelie - WaarBenJij.nu Verhuizen (deel 2) - Reisverslag uit Roseville, Verenigde Staten van jeroen gea lasse annelie - WaarBenJij.nu

Verhuizen (deel 2)

Door: Gea

Blijf op de hoogte en volg jeroen gea lasse annelie

09 Februari 2012 | Verenigde Staten, Roseville

Vandaag worden de gehuurde meubels, het gehuurde bestek, de gehuurde wijnglazen, het gehuurde koffiezetapparaat, de gehuurde bedden, en alle andere gehuurde spullen opgehaald. De mannen lopen in en uit, in hun overhemd met korte mouwen, want het is hier vandaag weer 20 graden. Op de hoek van de straat staat zelfs al een boom in bloei. Dat vinden ze hier ook niet normaal. We genieten er maar van.

Maandag kregen we bericht dat de container met al onze huisraad vrijdag bezorgd kon worden. Dus hals over kop de verhuurder van de andere huisraad gebeld of ze deze donderdag konden ophalen.

We zitten dus wel een nacht zonder spullen, al heb ik wel deze week de electronicazaak bestormd voor een koffiezetapparaat, een tosti-ijzer, een mixer, een fohn en de Bath, Bed and Beyond voor badhandoeken en hoofdkussens. De Ikea hadden we al eerder bezocht voor ons bed, wat lampen en een tv kastje.

Alleen Lasse heeft vannacht nog geen bed. Ik ga zo even bij de overbuurvrouw vragen of die een matrasje te leen heeft. En dan vanavond maar uit eten en morgen ontbijten van ons Ikea kinderservies.

Gek idee dat morgen onze eigen huisraad er 'ineens' staat. We zeggen al weken tegen elkaar: wat moeten we met die spullen, we hebben nu nog niet de helft en we missen bijna niets. Misschien al straks alles er weer is dat we toch heel blij zijn (ik laat het jullie weten). Het voelt in elk geval als een tweede verhuizing in anderhalve maand tijd. Gelukkig is Jeroen morgen (vrijdag) ook thuis en zijn de kinderen naar school en de opvang. Daarna is het weekend, dus ik denk dat we zondagavond helemaal ingericht zijn....

• 09 Februari 2012 - 23:04

Sjors Jochems:

Hoi Jeroen en Gea,
    Leuk om even te lezen wat de ontwikkelingen bij jullie zijn. Hoop dat het jullie goed gaat. Het allerbeste en tot gauw via de digitale wegen...
    Groet uit Dongen!
    Sjors