Zondag ochtend Fitness ochtend !
Door: Jeroen
Blijf op de hoogte en volg jeroen gea lasse annelie
22 Januari 2012 | Verenigde Staten, Roseville
Het was wel even lekker om weer even te bewegen. Mijn home trainer, en de rest van onze huisraad, vaart op dit moment net langs Guantanomo bay, het duurt dus nog wel even voordat die hier zal arriveren.
Op de Johnson ranch club hebben ze naast de fitness ook allerlei tennis competities. Daar zal ik het komende voorjaar maar eens voor in gaan schrijven. Ik begin de wekelijkse tennisles van Victor (achterbuurman in NL) namelijk al wel te missen. Het is wel goed om wat te bewegen voordat de overhemden niet meer dicht kunnen.
Donderdag ben ik naar een soort informele after work office borrel geweest. Erg leuk om weer wat meer collega's te leren kennen. Het was in een proeflokaal van een Amerikaan die een eigen brouwerij is begonnen. Het was een verademing om eens niet in een gefranchisde keten terecht te komen. En het beer smaakte ook nog prima.
Komende week ga ik de "provincie in" van dinsdag t/m donderdag zit ik in Santa Maria (aan de kust tussen San Fransisco en Los Angeles.) Ten minste als ik maandag ook slaag voor mij praktijk rij-examen. De theorie heb ik afgelopen donderdag gehaald !.
Je moet hier als je in California komt wonen een nieuw rijbewijs halen. Het stelt in vergelijking met Nederland niet echt veel voor. Zo doe je voor 31 dollar examen, en belde ik vrijdag voor een afspraak en kan maandagochtend mijn praktijk doen... daar kunnen ze in Nederland nog wat van leren !.
Gisteren hebben we onze eerste visit aan Ikea gebracht. We hebben ons voor al georienteerd op bed, tv meubel eettafel en salontafel gebied. Al wel lampen gordijnen en andere kleine dingen meegenomen. Maar nog to be continued..... Gelukkig hebben we hebben nog even, onze eigen spullen moeten eerst nog door het Panama kanaal (google "track Paris express" en je bent elk moment van de dag op de hoogte waar ze zijn).
23 Januari 2012 - 10:09
Diane Schapendonk:
He Jeroen en fam,
Wat leuk om van je te horen en dat alles goed met jullie gaat. Ik heb je blog gelijk aan mijn favouriten gehangen. Erg leuk om je belevenissen te volgen zo.
We keep in touch.
Groetjes Diane -
23 Januari 2012 - 17:55
Tom En Inge:
Hoi allemaal,
Wij hebben net jullie verslag gelezen. Wat leuk dat jullie je draai zo vinden daar. Vraag van Tom: was de 'ballebak/speelruimte' bij Ikea net zo leuk als hier in Nederland?
Wij xxx -
23 Januari 2012 - 19:02
Sylvia En Ron:
Heej, Gea Jeroen and kids.
We lezen in de verslagen tot dusver dat het eigenlijk allemaal best smooth en soepeltjes gaat. En da's natuurlijk heel mooi. Leuk om jullie avontuur met de persoonlijke noot zo op deze manier te kunnen volgen. Prachtig ook dat jullie zo snel allerlei mensen ontmoeten om je op weg te helpen. Veel plezier deze week in de "provincie" zoals je het zelf noemt. En natuurlijk ook genieten allemaal van het vervolg van the american aventure. -
23 Januari 2012 - 21:02
Sacha Swanink:
Lieve allemaal,
Wat fijn om te lezen dat alles zo voorspoedig gaat bij jullie. Veel leuke kontakten en met lasse gaat het goed op school. En wat een prachtig huis hebben jullie gevonden.(hebben jullie al personeel?) Veel succes met alles en tot een volgend schrijven!
Veel liefs van ons!
Sacha(dus niet Sasha, het is je vergeven haha)
26 Januari 2012 - 08:05
Mendel Tieleman:
wat leuk om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben daar de foto's zijn ook heel mooi.